середу, 30 липня 2014 р.

Гра – це не лише розвага


     У роботі з дітьми та молоддю Білоцерківська центральна районна бібліотека приділяє велику увагу організації дозвілля у період літніх канікул. Особливе місце у цій діяльності відводиться іграм. Бібліотека звертається до гри не тільки як до форми змістовного проведення вільного часу, але і як до потужного виховного фактору в процесі становлення особистості.
    29 липня у Центральній районній бібліотеці пройшов День настільних ігор. Кожен відвідувач мав можливість вибрати собі будь-яку із запропонованих ігор відповідно до своїх уподобань та віку. До ігрової програми з великим задоволенням приєдналися як наймолодші користувачі, так і добре підготовлені гравці, які мають певний досвід у розв’язанні складних завдань та головоломок.

    День настільних ігор проминув швидко та весело. Сподіваємося, що нам вдалося досягти головної мети: привернути увагу до настільних ігор, як до одного із засобів цікавого і корисного спілкування. Адже гра – це не лише розвага, це ще й своєрідна школа, яка розвиває кмітливість, витримку, винахідливість та самостійність думки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації