пʼятницю, 27 січня 2012 р.

Адвокація в бібліотечній галузі

Тренера Віра Загуменна та Світлана Башун


24 – 26 січня 2012 року на базі Володарської ЦРБ відбувся виїзний тренінг  з проблеми «Адвокація: представлення інтересів бібліотек» (модуль 5)
Тренінг організовано Головним тренінговим центом для бібліотекарів Володарського та Білоцерківського районів (переможців першого раунду конкурсу «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету») в межах програми «Бібліоміст» .
В навчанні взяли участь бібліотекарі сіл: Макіївка, Матюші, Потіївка, Яблунівка, Сухоліси та координатор програми «Бібліоміст» в Білоцерківському районі, провідний бібліограф Білоцерківської ЦРБ Олена Борзак.
В активній формі спілкування проходили тренінги: «Адвокасі бібліотек: мета, завдання, перспективи розвитку в Україні» -  тренер Барабаш Світлана Іванівна, вчений секретар НТБ НТУУ «КПІ»; «Адвокація: представлення інтересів бібліотек» - тренер Загуменна Віра Вікторівна, кандидат педагогічних наук, професор, Заслужений працівник культури України.
Такі навчання сприяють зміні іміджу бібліотек як сучасних інформаційних установ, що надають доступ до світових інформаційних ресурсів.
Захист адвокаційної кампанії







Поділись добрими новинами з друзями


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації